The Stockholm Syndrome


The Daily Show With Jon StewartM - Th 11p / 10c
The Stockholm Syndrome
thedailyshow.com
r>
Daily Show
Full Episodes
Economic CrisisPolitical Humor

Make a man out of youBästa versionen av "I'll make a man out of you" någonsin <3


Film: Dragonball Evolution

Såg på Dragonball Evolution filmen som kom ut den 8:e april eftersom att jag är lite av ett Dragonball fan. Självklart visste jag att filmen inte skulle bli någon höjdare men jag var nyfiken på just hur dåligt dem hade gjort det.

[Spoiler warning]

Troligen den största missen som dem gjorde med den här filmen var att göra Son-Goku, huvudpersonen, till en mobbad high school kille som försökte vara "normal" som alla andra. Det konceptet är så extremt överanvänt så det är nästan inte roligt längre. Det finns säkert någon film eller serie som klarar av att göra det intressant men tyvärr så klarade inte den här filmen av det.
Skådespelet i filmen var inte så värst bra det heller och vissa repliker lät riktigt B. Så manus skrivandet kunde ha gjorts mycket bättre det också. Filmen var ca 1 timme och 30 min och de hade försökt att pressa in allt för mycket in i den lilla tiden så det blev väldigt lite karaktär utveckling vilket fick det att se sämre ut. T ex så träffades Yamcha och Bulma i filmen och knapt en dag eller två senare så kysste de nästan varandra. Man fick inte se hur det gick till när de började gilla varandra utan det hände nästan på en gång från ingen stans. Det kändes ännu mer skyndat mot slutet också. Och så klart så får man se en liten sen som gör det möjligt för en uppföljare.
Något som jag gillade var att dom hade med capsule corp kapslar(trots att de är lite större än i mangan/animen) och att Kame-hame-ha var med. Dock så gillade jag bara när Goku laddade upp attacken. När han sen skulle avfyra den mot Piccolo så skulle han göra något konstigt hopp där man tydligt kunde se att hoppet hade gjorts med en lina på ryggen(man såg inte linan men man såg att han rörde sig i luften som om han hängde på en).

PS. Något som jag måste lägga till, eftersom jag är lite av ett fan, är att det sög att dom inte använde Krillin i filmen. Det är ju Gokus bff när han tränar med Master Roshi. Och så är han allmänt cool också D:-
Orginal serien är <3

RSS 2.0